Червоне вино знижує рівень цукру у крові

03.11.2017 21:15
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Червоне вино знижує рівень цукру у крові

Вчені з Маастрихтського університету з'ясували, що ресвератрол, що міститься в шкірці і кісточках червоного винограду, покращує метаболізм у чоловіків, які страждають ожирінням.  

Червоне вино хоч і не допомагає скинути зайву вагу, воно знижує рівень цукру в крові, допомагає нормалізувати тиск і скорочує кількість жиру в печінці. 

За своїм впливом на організм речовини, що містяться у вині, нагадують низькокалорійну дієту.  

Протягом 30 днів 11 добровольців із зайвою вагою брали харчову добавку, що містить 150 міліграмів транс-ресвератрола 99-процентної чистоти. Експерти фіксували, скільки енергії витрачають добровольці, скільки жирів відкладається і скільки спалюється організмом. Було встановлено, що ресвератрол допомагає поліпшити метаболізм і такі показники, як кров і тиск.

Источник: http://zdorovia.com.ua 



Теги: Донбасс, здоровье, вино, сахар
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх